Yıldırım Belediyesi'nden Sevgililer Günü jesti

Yıldırım Belediyesi'nden Sevgililer Günü jesti
Yıldırım Belediye Başkanı Edebali, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde Barış Manço Kültür Merkezi’nde evlenecek çiftlerin nikâh salonu masraflarının yarısını karşılayacaklarını söyledi.

‘Mutlu aileler, mutlu Yıldırım’ sloganıyla aile bağlarını kuvvetlendirmek istediklerini belirten Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, evlenme hazırlığı yapan çiftlere müjde verdi. Başkan Edebali, “14 Şubat’ta nikâhlarını Barış Manço Kültür Merkezi’nde kıydıracak gençlerimizden nikâh salonu ücretinin yarısı alınmayacak” dedi.

Yıldırım’da aile bağlarını kuvvetlendirmek için projeler ürettiklerini anlatan Edebali, “Bu maksatla hayata geçirdiğimiz Evlilik ve Aile Okulu’nda aile kurmak isteyen gençlerimize eğitimler veriyoruz” dedi.

Aile fertlerinin günümüz şartlarında sosyal, kültürel, ekonomik ve teknolojik değişimler karşısında zorlandığını vurgulayan Başkan Edebali, “Belediye olarak ailelerimize destek vermek adına Evlilik ve Aile Okulu projemizi hayata geçirdik. Ailelerimiz güçlü olursa toplumumuz da güçlü olur” şeklinde konuştu.