‘ab Sürecinde Medya Politikaları’ Ordu’da Tartışıldı

‘ab Sürecinde Medya Politikaları’ Ordu’da Tartışıldı

Türk yerel medyasının Avrupa yerel medyası ile entegrasyonunu sağlaması hedeflenen, 15 Ekim 2014 tarihinde başlayan ve bir yıl sürecek olan "Ünye’den dünyaya AB ile medya açılımı" projesi kapsamında seminerler sürüyor.
28 Kasım 2014 tarihinde gerçekleştirilen açılış resepsiyonunun ardından 4 gün Ordu ve çevresinde görev yapan görsel medya mensupları başta olmak üzere işitsel, yazılı ve internet mensuplarına yeni yayıncılık teknikleri hakkında eğitimler verilmesi, eğitimde 75 basın mensubuna sertifika takdim edilmesinin ardından Balıktaşı Otel’de düzenlenen seminerde ise ‘AB sürecinde medya politikaları’ konusu işlendi.
Seminerde Eski Başbakanlık Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri ve Dünya Liderlik Derneği Onursal Başkanı Yaşar Ateşsoy, Gazeteci-Yazar ve Hukuk Müşaviri Av. Dursun Yassıkaya ve Başbakanlık Müşaviri Hasbi Kıyaklı birer konuşma yaptılar.
Semineri Ordu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Recep Aydın, Ordu Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği Başkanı Birol Yılmaz, Ordu 19 Eylül Gazeteciler Derneği Başkanı Erdoğan Erişen, Ordu İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı Bahtiyar Kahcevi, Ünye Gazeteciler Derneği Başkanı İbrahim Coşkun, Canik Ünye Gazeteciler Derneği Başkanı Ali Öztürk, Basın İlan Kurumu Ordu Şube Müdürü Çetin Oranlı, Ordu Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Vedat Öz, Altınordu Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Şahin Sevinç, Tüm İletişim ve Medya Federasyonu Genel Başkanı Şakir Gürel de takip etti.