Acıbadem’in Kadın Teknik Direktörü Şampiyon Olmak İstiyor

Acıbadem’in Kadın Teknik Direktörü Şampiyon Olmak İstiyor

Adana Tabip Odası tarafından bu yıl 6. düzenlenen futbol turnuvası, yarın Torosspor ve Acıbadem Futbol Takımı’nın karşılaşması ile başlayacak. Turnuvada yer alan tek kadın olan Acıbadem Futbol Takımı Teknik Direktörü Şendağ Durmaz, şampiyon olmak istediklerini söyledi.
Adana Tabip Odası tarafından geleneksel hale getirilen futbol turnuvası bu yıl da büyük çekişmeye sahne olacak. A ve B olmak üzere iki grupta 10 hastane takımının yer aldığı turnuvada, Adana şampiyonu belirlenecek.
Kura çekimlerinin ardından oluşturulan fikstür ile ilk start yarın veriliyor. Geçen senenin şampiyonu Tarsusspor ve Acıbadem Futbol Takımı, yarın 14.00’da kozlarını paylaşacak.
Geçtiğimiz aylarda şirketler arası düzenlenen turnuvada 2. olan Acıbadem Futbol Takımının Teknik Direktörü Durmaz, zor bir rakip ile turnuvaya başlayacaklarını hatırlatarak, “Zor bir maç olacak ama biz kendimize güveniyoruz. Şirketler arasında düzenlenen turnuvada şampiyonluğu kaçırdık. İkincilik bizi mutlu etmedi. Bu turnuvada da hedef yine şampiyonluk. Takımımız çok iyi. Onlara güveniyoruz. Şampiyon olmak istiyoruz” dedi.