Adana Demirsporlular ’passolig’ Dedi

Adana Demirsporlular ’passolig’ Dedi

Ziraat Türkiye Kupası F Grubu 4. maçında Adana Demirspor Beşiktaş ile karşılaştı. Siyah-beyazlı ekibin 4-1 üstünlüğüyle sonuçlanan maça Passolig ile satılan bilet sayısı damga vurdu.
Stadı dolduran 14.116 biletli seyircinin takip ettiği maçta hem Passolig üzerinden e-bilet hem de gişeden kağıt bilet satış gerçekleşti. Passolig uygulamasının zorunlu olmamasına rağmen satılan biletlerin yüzde 70’nin Passolig üzerinden gerçekleşti. Seyircilerin gişede beklemek yerine oturdukları yerden birkaç dakikada biletlerini satın almayı tercih etmesi taraftarın maç bileti alma alışkanlığında kolay yolu seçtiğini gösterdi. Bir kupa maçına göre yüksek seyirci ortalamasıyla oynanması ise yüzleri güldüren bir unsur olarak dikkat çekti
PTT 1. Lig takımları içerisinde en çok Passolig kart sahibi takım olma unvanını taşıyan Adana Demirspor bu alanda Süper Lig takımlarını da zorluyor. Eskişehirspor, Medicana Sivasspor ve Mersin İdmanyurdu gibi Anadolu’nun güçlü ekiplerinin önünde bulunan Adana Demirspor 17.965 kartla genel klasmanda 8. sırada yer alıyor.