Add’den Gazeteciler Ve Televizyoncular Cemiyetine Ziyaret

Add’den Gazeteciler Ve Televizyoncular Cemiyetine Ziyaret

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Malatya Şube Başkanı Yunus Millioğulları, Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti’ni ziyaret etti.
Kısa süre önce faaliyetlerine başlayan MGTC’ye hayırlı olsun temennisinde bulunan ADD Malatya Şube Başkanı Millioğluları, son dönemlerde basın mensuplarına yapılan saldırıların arttığını ve bunu kınadıklarını söyledi. Ocak ayının aynı zamanda Adalet Haftası olarak da kutlandığını dile getiren Millioğulları, MGTC’ye çalışmalarında başarılar diledi.
Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti Başkan vekilli Duran Özkan ise, kendilerini ziyarete gelen Atatürkçü Düşünce Derneği Malatya Şube Başkanı Yunus Millioğullarına teşekkür ederek, cemiyetlerinin henüz yeni olmasına rağmen Malatya’da önemli bir yere geldiğini ifade etti. Cemiyetlerinin Malatya basınının yüzde 90’ını temsil ettiğini belirten Özkan, her zaman Sivil Toplum Kuruluşları ile de istişare halinde olacaklarını söyledi.
Ziyaretin sonunda ADD Malatya Şubesi adına Başkan Millioğululları, MGTC’ye Atatürk resminin yer aldığı tablo hediye etti.