AK PARTİ İL BAŞKANI ÇALAPKULU TEBRİKLERİ KABUL ETTİ

AK PARTİ İL BAŞKANI ÇALAPKULU TEBRİKLERİ KABUL ETTİ

Geçtiğimiz günlerde yapılan kongre ile Adalet ve Kalkınma Partisi Siirt İl Başkanlığı’na seçilen Fuat Özgür Çalapkulu, tebrikleri kabul etti.
Teşkilat ve yönetim kurulu ile parti binasında düzenlenen tanışma toplantısında konuşan AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, Türkiye’nin yeni bir döneme girdiğini, yeni dönemde büyük Türkiye’yi inşa edecek temellerin kurucu Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yol arkadaşları tarafından atıldığını ifade etti. Teşkilata seslenen Ören, bu misyona sahip çıkmak için geceli gündüzlü çalışacakları dile getirerek, "AK Pati’nin bu seçimde anayasayı değiştirecek bir çoğunluğa ulaşması için, gitmediğimiz ev, kapısını çalmayacağımız vatandaş bırakmayacağız. Yeni yönetimi kutluyor, ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.
AK Parti Siirt İl Başkanı Çalapkulu ise, partinin uzun ve kısa vadedeki hedeflerini açıklayarak, 2023 Türkiye vizyonuna ulaşması için herkesin öncelikle kendini buna şartlandırması gerektiğini, dirayetle, inançla geceli gündüzlü çalışarak ortaya koyması gerektiğini ifade etti. Çalapkulu, "Bu seçim sadece milletvekilliği seçimi değil, aynı zamanda Türkiye’nin kader seçimidir. Önümüzde çok önemli bir süreç olduğu için önce bu bilince varmamız, ardından da tüm samimiyetimizle Türkiye’nin geleceğini şekillendirecek büyük Türkiye’nin 2023 vizyonunu kendimizi hedeflememiz gerekir. Küskünlük ve kırgınlık olmadan herkesi kucaklayan bir çalışma yürüteceğiz" dedi.
Hazreti Mevlana’dan örnek veren Çalapkulu, "Mevlana’nın, meşhur pergel metaforu yardımı ile ‘Pergelin iğneli ayağı sabittir benim dinimde, ama diğer ayağıyla yetmiş iki milleti dolaşırım’ tabiriyle bizimde bir ayağımız hakikatte, diğer ayağımızda tüm yetmiş iki milleti kapsayacak şekilde, samimiyetle hizmet etme anlayış içerisinde olacağız" diye konuştu.
Çalapkulu, bu görevi kendisine tevdi edenleri mahçup etmeyeceğini, insanın içinde olduğu bir anlayışı benimseyeceği sözünü verdi.
Program, hatıra fotoğrafının çekilmesi ve tebriklerin kabulüyle sona erdi.