Ak Parti Lapseki Gençlik Kollarında Yeni Dönem

Ak Parti Lapseki Gençlik Kollarında Yeni Dönem

Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde AK Parti Gençlik Kollarının genel kurulu yapıldı.
4. olağan genel kurul Belediye Düğün Salonu’nda yapıldı. Kongreye Çanakkale Milletvekili İsmail Kaşdemir, Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, Çardak Belediye Başkanı Basri Ulaş, belediye meclis üyeleri ve partililer katıldı. İlçe Başkanı Halil Özer, "Gençlik kolları başkalığı yerine ilçe başkanlığı görevini üstlendim. İlçemizde yeni gençlik kolları başkanı aranıyordu. Serdar Kamaşık kardeşimiz bu göreve layık görüldü. Ben kendisinin başarılı olacağına ve faydalı işler yapacağına inanıyorum" dedi.
Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz ise, "Bugüne kadar hep sustum, ama bundan sonra konuşacağım. Biz belediyeyi devraldığımız zaman 203 bin TL bir bankada, 26 bin lira bir başka bir bankada olmak üzere toplam 229 bin lira para belediyeye bırakılmış. 2013 Aralık ayında 4 milyon lira belediyenin parası varmış. Milyonlarca lira seçim süreci olan üç ayda harcanmış" diye konuştu.
Lapseki AK Parti Gençlik Kolları Başkanı olan Serdar Kamaşık, büyük bir sorumluluk üstlendiğinin farkında olduğunun altını çizerek, "Lapseki’ye hizmet etmek için çalışacağız" dedi.