Ak Parti Odunpazarı İlçe Yönetimi Görev Bölümü Yaptı
Ak Parti Odunpazarı İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu görev bölümü yaparak başkan yardımcıları ve diğer birim başkanlarını belirledi.
Toplantıda bir konuşma yapan AK Parti İlçe Başkanı Volkan Doğan, önümüzdeki süreçte yönetim kurulu üyelerinin çalışma şekilleri, parti iç disiplini ve nasıl hareket edileceği konuları hakkında yönetim kurulu üyelerine bilgi verdi. AK Parti’de görevlerin bir bayrak yarışı olduğunu söyleyen Doğan "Bizler de bu bayrağı en iyi yerlere taşımak adına bu görevdeyiz. Bizden önceki arkadaşlarımızın yaptığı çalışmalar için kendilerine teşekkür ediyoruz, onların yaptığı çalışmalar ışığında daha güçlü bir Odunpazarı, daha güçlü bir Eskişehir için durmak yok yola devam ilkesiyle önümüzdeki seçimlere kilitlenmiş durumdayız” dedi.
.
Doğan, teşkilatın her zaman sahada , aktif ve çalışkan bir yönetim sergileyeceğini belirterek, “Hep proje üreten, çalışan ve Odunpazarını yukarı taşıyan bir yönetim olacağız. Önümüzdeki dönemde Odunpazarı, iktidarımızın ve hükümetimizin yaptığı yatırım ve projelerle ülkemizin ve şehrimizin en güzel yaşam alanı ve parlayan yıldızı olacaktır “ diye konuştu.
Daha sonra yapılan açıklamaya göre ilçe başkan yardımcıları ve diğer görevlere seçilenler ise şöyle;
Siyasi ve Hukuk İşler Başkanı Hatice Kaya, Teşkilat Başkanı Ergin Ergani, Seçim İşleri Başkanı Hakan Parlakgün, Tanıtım Medya Başkanı Bülent Alan, Sosyal İşler Başkanı Yasin Karakuş, Mali ve İdari İşler Başkanı Şahin Biçerer, Dış İlişkiler Başkanı Mustafa Yıldız, Yerel Yönetimler Başkanı Adem Kara, Ekonomi İşleri Başkanı Adil Ülker, Halkla İlişkiler Başkanı Gülser Çırak, AR-GE Başkanı Yusuf Çetintürk ve İlçe Sekreteri Süleyman Türk