Ak Parti Ortahisar İlçe Başkanlığı’ndan, Başkan Genç’e Ziyaret

Ak Parti Ortahisar İlçe Başkanlığı’ndan, Başkan Genç’e Ziyaret

AK Parti Ortahisar İlçe Teşkilatı, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’i makamında ziyaret etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, "İlçe teşkilatı aktif olarak çalışmalarına devam ediyor. Bizim de bu çalışmaları AK Parti’nin bir mensubu olarak, bir üyesi olarak bu birlikteliği görmemiz, bunun sahada, vatandaşımız nezdindeki yansımalarını görmemiz bizim de doğrusu çok hoşumuza gidiyor. Bundan mutlu oluyoruz. Ama tabi bütün bu hizmetler hem parti teşkilatımız hem genel merkezimiz hem de hükümetimizin yaptığı çalışmalar ve bizim de şu anda bulunduğumuz belediyelerimizin yaptığı ve yapacağı çalışmalarla beraber, daha doğrusu kollektif bir çalışmayla beraber bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da halkımızın yararına çok önemli neticeler alacağımız kanaatindeyiz" dedi.
Teşkilatın tüm kademelerinin desteğini görmenin mutluluğunu dile getiren Başkan Genç, "Bizim misyonumuzun temel mihenk taşı hizmet eksenli siyaset yapmaktır. Davamızın özü, vatandaşımıza, halkımıza hizmet edebilmektir. Hizmet edebilmeyi amaçlayan ve bu güne kadar hizmet edebildiği için tek başına tercih edilen bir partidir AK Parti. Tabii ki bunun yanı sıra bu milletin özünde olan, inancında olan, ruhunda olan o değerlerin de yaşamasına imkanlar açtığı için tercih edilen bir partidir AK Parti. O nedenle bu doğrultuda hem teşkilatımız, hem bizler, hem hükümetimiz inşallah aynı hayırlı hizmetleri yapmaya devam ederiz. Ben bu manada yaptığımız çalışmalarda çok samimiyetimle her platformda ifade ettiğim gibi tekrar ifade etmek istiyorum ki; Teşkilatımızın, biz ilçe belediyesi olduğumuz için evvela bağlı bulunduğumuz AK Parti Ortahisar İlçe Teşkilatımızın desteğini tüm kademeleri ile beraber başta Başkanım ve çok değerli yönetici arkadaşlarım, gençlik kollarımız, kadın kollarımızın desteğini arkamızda görmek bizi daha bir mutlu ediyor, daha bir motive ediyor. İnşallah bu birliktelikle beraber daha güzel işlere imza atarız" ifadelerini kullandı.
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş ise, "Kongreden sonra mevcut devam eden arkadaşlarımızın yanı sıra yeni katılan arkadaşlarımızla da aynı dinamizmimiz ile de aktif olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Çalışmalarımızı birlikte yürüteceğiz. Eminim ki o uyumu sahaya da yansıttığımızda beklediğimiz sonucu da alacağımızı ümit ediyorum. Gayretimiz o yöndedir" diye konuştu.