Ak Parti Yazıhan Kadın Kolları 4. Olağan Kongresi Gerçekleştirildi

Ak Parti Yazıhan Kadın Kolları 4. Olağan Kongresi Gerçekleştirildi

Malatya’nın Yazıhan ilçesi’nde AK Parti Kadın Kolları Başkanlığına Hediye Güler seçildi.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından açılış ve yoklama faaliyet raporu okundu. Kongrede konuşan Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk, özverili ve fedakar çalışmalarından dolayı Ak Parti Kadın Kolları üyelerine teşekkür etti. Malatya’da ve Yazıhan’da AK Parti’nin kurulduğu günden itibaren girdiği her seçimden Türkiye ortalamasının üzerinde oy alarak alnının akıyla çıkmasında kadın kollarının emeğinin ve katkısının çok büyük olduğunu ifade eden Başkan Öztürk, “Şefkatiniz, nezaketiniz ve samimiyetinizle AK Parti’nin ülke siyasetinde elde ettiği başarıda kadın kolları büyük bir pay sahibi olmuştur. Sizlerle birlikte çalışmaktan, bu kutsal davada yol arkadaşlığı yapmaktan büyük mutluluk duyuyorum. İnanıyorum ki, bu güne kadar Ak davaya büyük emek vermiş hanım kardeşlerimizin destek ve çabaları bundan sonra da artarak devam edecektir” dedi.
AK Parti Yazıhan İlçe Başkanı Veysel Ateş ise yaptığı konuşmada, Başkan Öztürk ve kar kış demeden eşinden, işinden fedakarlık yaparak AK Parti için çalışan kadınlara teşekkür etti.
Konuşmaların ardından geçilen seçimde ise Yazıhan Kadın Kolları yeni yönetimi şu isimlerden oluştu:
Hediye Güler, Ulviye Dalhançer, Arife Çolak, Hatice Doğan, Meryem Canpolat, Çiğdem Güler, Elif Ateş, Güler Kalkan, Sevim Sarıgül, Güley Toy, Zehra Kaya, Şate Kaya, Haney Temiz, Vildan Özyiğit ve Meryem Yoldaş.
Kongreye Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk, AK Parti Yazıhan İlçe Başkanı Veysel Ateş, AK Parti Kadın Kolları İl Başkan yardımcısı Suna Şekeroğlu, AK Parti Kadın Kolları AR-GE Başkan Yardımcısı Azize Zorluer, AK Parti Yazıhan Kadın Kolları Başkanı Hediye Güler, Siyasi İşlerden Sorumlu başkan yardımcısı Ulviye Dalhançer ile İl ve İlçe yönetimi kurulu üyeleri katıldı.