Akçed’den Yarışma Tanıtımı

Akçed’den Yarışma Tanıtımı

Elbistan Ahlak Kültür ve Çevre Derneği (AKÇED) yönetimi, Elbistan Milli Eğitim Müdürü Kürşat Bayazıt’ı ziyaret ederek, “Ufka Yolculuk Kültür Yarışmaları 3” tanıtımını yapıp, yarışma kitabını hediye ettiler.
Elbistan AKÇED Yönetim Kurulu Başkanı Salim Arslan, Ufka Yolculuk Kültür Yarışmalarının 3 yıldır Türkiye genelinde düzenlendiğini belirterek, bu yıl yarışmaya ‘F’ kategorisi de eklendiğini ve İngilizce olarak ta gerçekleştirileceğini söyleyerek, tanıtım dosyasını takdim etti.
Yarışmanın, ÖSYM standart ve kalitesinde, ÖSYM’den sonraki en büyük sivil organizasyon olduğunu ifade eden Salim Arslan, yarışmanın Elbistan organizasyonunu Elbistan Ahlak Kültür ve Çevre Derneğinin üstlendiğini dile getirerek, başvuru ve ayrıntılı bilgi için ’ufkayolculuk.com’ sitesinden detaylara ulaşılabileceğini belirtti.
Peygamber’imizin hayatının okunması ve gençler tarafından bilinmesi amacıyla bu yıl yarışmanın Siyer alanında, “İdeal İnsan” vurgusunun ön plana çıkartılacağını kaydeden Arslan, yarışmaya yoğun bir katılım beklediklerini sözlerine ekledi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Elbistan Milli Eğitim Müdürü Kürşat Bayazıt’a yarışma kitabı olan “Kur’an-ı Kerim’e Göre Peygamberler ve Tevhid Mücadelesi” isimli kitap hediye edildi.