Ankara'da Otomobil Köprüden Düştü: 1 Ölü, 2 Ağır Yaralı

Ankara'da Otomobil Köprüden Düştü: 1 Ölü, 2 Ağır Yaralı

Ankara'nın Mamak İlçesi'nde meydana gelen trajik bir trafik kazasında, otomobil köprü bariyerine çarparak ikiye bölündü. Kazada 22 yaşındaki bir genç hayatını kaybederken, 26 yaşındaki bir kişi ile 22 yaşındaki diğer genç ağır yaralandı. Olay, sabah saatlerinde Mamak İlçesi'nde meydana geldi. Saat 04.30 sıralarında meydana gelen kazada, otomobilin sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek köprü bariyerine çarptı. Çarpışmanın etkisiyle araç ikiye bölündü ve bir kısmı köprüden tren raylarına düştü.

İhbar Üzerine Harekete Geçildi

Çevredekilerin hemen ihbarı üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekipler, kısa sürede olay yerine ulaşarak yaralılara müdahalede bulundu. Kazada hayatını kaybeden gencin  22 yaşındaki P.G. olduğu belirlendi. Diğer iki yaralı ise 26 yaşındaki B.K. ve 22 yaşındaki M.S.C. olarak tespit edildi.

Yaralılar Ağır Durumda

Olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ağır yaralı olan B.K. ve M.S.C., çevre hastanelere sevk edildi. Sağlık ekipleri, her iki yaralının durumunun ciddiyetini koruduğunu belirtti.