Anne-kız patlamada hayatını kaybetti

Anne-kız patlamada hayatını kaybetti

Aydın'ın Nazilli ilçesinde bir döner firmasına ait restoranın mutfak bölümünde gaz sıkışması sonucu patlama meydana geldi. Patlamada 7 kişi öldü, 1'i ağır, 5 kişi yaralandı.

Düztepe ailesinin bir hafta önce Kuyucak ilçesinden Nazilli’ye taşındığı, İrem Düztepe’nin ise 9'uncu sınıf öğrencisi olduğu öğrenildi.

Baba İlker Düztepe’nin ise Şırnak’ta astsubay olarak görev yaptığı belirtildi. Anne- kız restorana giderek yemek yemek istedi, abla Sıla Düztepe ise acıkmadığı için annesi ve kardeşiyle gitmedi. Yemek yemeye gitmediği için Sıla hayatta kalırken, anne Emine ve kızı İrem Düztepe patlamada can verdi. Şırnak’ta görevli babanın ise haberi alır almaz yola çıktığı öğrenildi.

Nazilli ilçesi Altıntaş Mahallesi Kıbrıs Caddesi'nde, bir döner firmasına ait 2 katlı restoranın mutfak bölümünde, dün saat 15.15 sıralarında tüp değişimi sırasında gaz sıkışması sonucu patlama oldu. Patlamayla birlikte yangın çıktı. İhbar üzerine adrese çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, alevlere müdahale ederek yangını söndürdü.

Hayatını kaybeden 7 kişinin kimlikleri belli oldu.

Ölenlerin Fatma Danaş (45), Neslihan Karaboğa (38) çocukları Lale Nur Karaboğa (11), Gamze Karaboğa (10) ve Cansu Karaboğa (4) ile Emine Düztepe (37) ve kızı İrem Düztepe (14) olduğu belirtildi.

Patlamada 7 kişi yaşamını yitirirken, 5 kişi de yaralandı. Yaralılar Mustafa Görkem Balkık (20), Cennet Yeldi (24), Merve Bayar (23), Osman Sakızcı (19) ve Hasan Pehlivan (41) Nazilli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.