Aydın’da Halk Eğitimi Çalişamalari Değerlendirildi

Aydın’da Halk Eğitimi Çalişamalari Değerlendirildi

Aydın genelinde faaliyette bulunan Halk Eğitim Merkezi müdürlerini bir araya getiren toplantıda halk eğitimi çalışmalarını gözden geçirildi.
Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde Halk Eğitim Merkez müdürleri ile değerlendirme toplantısı yapıldı. İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre’nin başkanlığında yapılan toplantıya İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Hüseyin Hakan Durum ve tüm ilçelerin Halk Eğitim Merkez müdürleri katıldı.
Toplantıda konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, halk eğitim merkezlerinin 30 Ocak 2015 tarihinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde yapılacak “Okullar Hayat Olsun” projesi il toplantısına ve Nisan ayında Aydın genelinde yapılacak “Öğrenme Şenliklerine” en iyi şekilde hazırlanmaları istedi. Töre, merkezlerde eğitimde marka şehir olan Aydın’a yakışır düzeyde çalışmaların tamamlanmasını talimatını verdi. Ayrıca Aydın’da yaygın eğitim alanında gerçekleştirilen faaliyetlerin istatistiksel değerlendirilmelerin yapılması gerektiğini kaydeden Töre; hazırlık kurslarının önemine dikkat çekti. Töre, merkez müdürlerinden tanıtım faaliyetlerinin, sosyal kültürel kurs ve etkinliklerin, yerel, ulusal ve uluslar arası projeler ile okuma yazma kurslarının artırılmasını talep etti.