Babaları Cezaevinde Olan Çocuklara Fatma Şahin, Sahip Çikti

Babaları Cezaevinde Olan Çocuklara Fatma Şahin, Sahip Çikti

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, babaları cezaevinde olduğu için zor şartlarda yaşamaya çalışan çocuklara yardımda bulundu.
Ev hanımı olan Medine Yavuz, eşi Ali Yavuz’un 5 yıl önceki bir olaydan dolayı yaklaşık 1 buçuk ay önce cezaevine girmesi üzerine çocuklarıyla ortada kaldı. Beykent Mahallesi’nde bir apartmanın bodrum katında 5 çocuğuyla yaşamaya çalışan Yavuz ailesi, maddi imkansızlıklardan dolayı yiyecek, giyecek ve ısınma sorunu yaşıyor.
“Ben de ısınmak istiyorum. Havalar çok soğuk, doğru dürüst kıyafetim bile yok. Yiyeceğimiz bile yok” diyen küçük Dilan’ın yardım çağrılarına duyarsız kalmayan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Yardım Gönüllüleri Derneği yetkilileri, aileyi ziyaret etti.
Yetkililer, ailenin ihtiyaçları doğrultusunda gıda, mobilya, yatak ve çamaşır makinası gibi eşya yardımları yaptı. Ahmet (10), Dilan’ın (8), Nuh (6), İsa (4) ve 7 aylık Hasan adında 5 çocuğu olduğunu belirten anne Medine Yavuz, yardımlardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’e teşekkür etti.
Eşinin cezaevinde olmasından dolayı zor günler geçirdiklerini vurgulayan Yavuz, “Komşularımızın yardımıyla yaşamımızı sürdürüyoruz. 5 çocuğumdan 2’si okula gidiyor ve onların eğitimini sürdürmesi için elimden geleni yapıyorum” dedi.