Badminton Turnuvasında Final Heyecanı

Badminton Turnuvasında Final Heyecanı

Şırnak’ın Silopi ilçesinde, ortaokullararası düzenlenen Yıldız Kızlar Badminton Turnuvası, final karşılaşması ile sona erdi.
Silopi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Silopi Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından organize edilen okullararası Yıldız Kızlar Badminton Turnuvası’nda final heyecanı yaşandı. Badminton müsabakalarını izlemeye, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdür Vekili Adil Özer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Dayanan ile öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Silopi kapalı spor salonunda düzenlenen final müsabakalarında Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu ilçe birincisi, Rauf Osman Karadeniz Ortaokulu ise ikinci oldu. İlçe birincisi ve ikincisi olan takımlar Şırnak il genelinde düzenlenecek olan müsabakalara katılacak.
Silopi Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdür Vekili Adil Özer, karşılaşma sonrası Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu ile Rauf Osman Karadeniz Ortaokulu öğrencilerini tebrik etti.
Ekinci, sporculara Şırnak il genelinde yapılacak olan müsabakalarda başarı dileklerinde bulunarak ilçe genelinde spor müsabakalarının devam edeceğini söyledi.