Balıkesir’de Yalovalı Raketlerden Çifte Zafer

Balıkesir’de Yalovalı Raketlerden Çifte Zafer

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu tarafından organize edilen ve Balıkesir’de oynanan Masa Tenisi Yıldızlar (A) Grubu Yıldızlar Türkiye Şampiyonası eleme maçlarına Yalova Belediyespor masa tenisi takımı damgasını vurdu. Yalovalı raketler erkekler ve kızlar kategorisinde bölge şampiyonu olmayı başardı.
Balıkesir Alparslan Türkeş Spor Kompleksinde gerçekleştirilen müsabakalarda 10 ilden bayanlarda 22 takımdan 88 sporcu, erkeklerde 28 takımda 112 sporcu mücadele etti. Erkeklerde grup maçlarının ardından Yalova Belediyespor (A) ve Yalova Belediyespor (B) takımları finalde karşı karşıya geldi.
Umut Başsan, Bilal Tok ve Tugay Yılmaz’dan oluşan Yalova Belediyespor A Takımı, Yücel Ocak, Seyithan Çiçek ve Emirhan Çiçek’ten oluşan Yalova Belediyespor B takımını 3-0 yenerek bölge şampiyonu oldu. Kızlarda Ece Haraç, Aybala Koçal ve Çiğdem Köse’den oluşan Yalova Belediyespor kız takımı finalde Bursaspor’u 3-0 yenerek bölge şampiyonluğunu kazandı.
Balıkesir’den çifte zafer ile döndüklerini belirten Yalova Belediyespor Masa Tenisi Antrenörü Bayram Ali Yıldız, "Balıkesir’de düzenlenen Yıldızlar Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası eleme maçlarına damgamızı vurduk. Erkeklerde hem bölge şampiyonluğunu hemde bölge ikinciliğini, kızlarda ise bölge şampiyonluğunu Yalova’ya getirdik. Bu başarımızda arkamızda duran ve bize destek veren Yalova Belediye Başkanımız Vefa Salman’a ve Yalova Gençlik Hizmetleri Spor Il Müdürü Metin Kaplan’a teşekkür ediyorum” dedi.