Başkan Çelikcan’dan Büyüksaat Esnafına Ziyaret

Başkan Çelikcan’dan Büyüksaat Esnafına Ziyaret

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Büyüksaat esnafını ziyaret etti. Esnafla iş yerinde sohbet eden Başkan Çelikcan ülkenin temel taşı olan esnafın dürüstlüğün simgesi olduğunu belirtti.
Tarihi Büyüksaat civarındaki iş yerlerini ziyaret eden Başkan Çelikcan esnafla sohbet etti. Hediyelik eşya dükkanında tabloları inceleyen Başkan Çelikcan av malzemeleri satan iş yerinde esnaftan av sporları hakkında bilgi aldı. Tarihi helvacıda ikram edilen lokumlardan tadan Başkan Çelikcan’a Kazancılar çarşı esnafı da yoğun ilgi gösterdi. Girdiği her iş yerinde ilgiyle karşılan Başkan Çelikcan’a semt sakinleri de ziyaretleri ve hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.
Yerel yönetimler olarak esnafın sorunlarını mümkün olduğu ölçülerde gidermeye çalıştıklarını belirten Başkan Çelikcan, “Esnaf bir ülkenin temel taşıdır, ekonominin lokomotifidir. Güvenilirlik ve dürüstlüğün simgesi olan Esnaf değerlerimizin, kültürümüzün koruyucusudur” diye konuştu.
Ziyaretlerde Yüreğir’e yapılan yatırımları yakından takip ettiklerini belirten esnaf ise Yüreğir’in Başkan Çelikcan’ın 6 yıla yakın hizmet dönemiyle çehresinin değiştiğini söylediler.