Başkan Ercengiz İşçilerle Kahvaltıda Buluştu

Başkan Ercengiz İşçilerle Kahvaltıda Buluştu

Burdur Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve İtfaiye Müdürlüğü personeli kahvaltıda bir araya geldi. İtfaiye Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen kahvaltıya Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Belediye Meclis üyeleri, birim müdürleri ve çalışanlar katıldı.
Temizlik İşleri Müdürlüğü ve İtfaiye Müdürlüğü personeli ile sohbet edip sorunlarını dinleyen Başkan Ercengiz, gösterdikleri özverili çalışmadan dolayı teşekkür etti.
Başkan Ercengiz, “Yaptırdığımız bir takım memnuniyet anketlerinde şehrimizde bazı şeylerin değişmeye başladığı yönünde halkımızın olumlu düşünceleri var. En azından temizlik anlamında, fen işleri anlamında, park bahçeler anlamında kısacası belediye işleri anlamında halkımızın memnuniyeti yüzde 70’lerin üzerinde. Hizmet etmek için buradayız. Hizmet kalitesini artırdığımız sürece Burdur bizden memnun olacak. Bizde yaptığımız işin karşılığını almış olacağız. Sizlere tekrar teşekkür ediyorum. Arkadaşlar bizler burada gelip geçiciyiz. Belediyenin asıl sahipleri, belediye emekçileridir. Bizim emeğe her zaman saygımız var. Allah kaza bela vermesin, hepinize kolay gelsin” dedi.