Batman Valisi Çelik, İl Gıda, Tarım Ve Hayvancılık Müdürlüğünü Ziyaret Etti

Batman Valisi Çelik, İl Gıda, Tarım Ve Hayvancılık Müdürlüğünü Ziyaret Etti

Batman Valisi Azmi Çelik, İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, kentin tarım potansiyelinin çok yüksek olduğunu ve koordineli çalışmanın önemli olduğunu söyledi.
Batman Valisi Azmi Çelik, Batman İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünü ziyaret etti. Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Nurettin Kiyas, Müdür Yardımcısı ve Şube Müdürleri tarafından karşılanan Vali Çelik’e, müdürlüğün faaliyetleri hakkında bilgi verildi.
Müdürlüğün tarımsal faaliyetlerle ilgili yürütülen proje ve çalışmaları hakkında bilgi alan Çelik, Batman’ın tarım potansiyelinin çok yüksek olduğuna vurgu yaptı. Vali Çelik, " Bu potansiyeli değerlendirmek ve yürütülen projelerin verimli bir şekilde uygulanması için ilgili kurumlarla koordineli çalışmak önemlidir" dedi.
2014 yılında anız yangınları ile mücadele edildiğini, 2015 yılında da bu mücadelenin etkin bir şekilde yürütülmesi için gerekli tedbirlerin şimdiden alınması gerektiğini de dile getiren Vali Çelik, kurum binasında da incelemelerde bulundu.