Beşiktaş Mogaz Ve Nilüfer Belediyesi Avrupa Kupalarında İlk Maçlarına Çikiyor

Beşiktaş Mogaz Ve Nilüfer Belediyesi Avrupa Kupalarında İlk Maçlarına Çikiyor

Hentbolda Türkiye’yi Avrupa kupalarında temsil edecek olan Beşiktaş Mogaz ve Nilüfer Belediyesi, ilk maçlarına çıkıyor.
Belçika’da oynanacak olan Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda 3. grupta yer alan Beşiktaş Mogaz Hentbol Takımı, 6 Eylül’de Haslum HK ile karşılaşacak. Siyah-beyazlılar, Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda Haslum HK (Norveç), Hubo İnita Hasselt (Belçika) ve HCM Constanta (Romanya) takımlarının bulunduğu 3. grupta yer alıyor. Beşiktaş, 6 Eylül Cumartesi günü TSİ 18.30’da Hasselt Spor Salonu’nda oynanacak mücadele de Haslum Handballklubb’ü mağlup etmesi halinde, grubunda yer alan HCM Constanta ile Hubo İnita Hasselt takımları arasında oynanacak olan maçın galibi ile 7 Eylül tarihinde final maçına çıkacak.
Beşiktaş Mogaz Hentbol Takımı, Belçika Şampiyonu Hubo İnitia Hasselt’in ev sahipliğini yaptığı 3’lü grup eleme müsabakalarını lider bitirmesi durumunda; Barcelona, Kobenhavn, Alingsas, Wisla Plock ve Flensburg’un bulunduğu Şampiyonlar Ligi B Grubu’nda mücadele edecek. Siyah-beyazlılar, grubu ikinci veya üçüncü sırada tamamlarsa Avrupa’da yoluna EHF Kupası 3. ön eleme turundan devam edecek. Grupta 4. olan takım ise EHF Kupası’na 2. turdan dahil olacak.
HC SPORTA HLOHOVEC-NİLÜFER BELEDİYESİ
EHF Kupası’nda Türkiye’yi temsil eden Nilüfer Belediyesi, ön eleme 1. turunda Slovakya’nın HC Sporta Hlohovec takımıyla karşılaşacak. İlk maç 6 Eylül Cumartesi günü Slovakya’nın Hlohovec kentinde oynanacak. Sportova Hala Na Zabrani’de oynanacak mücadele TSİ 19.00’da başlayacak. Maçın rövanşı ise 13 Eylül cumartesi günü saat 16.00’da Bursa’da oynanacak.