Bilecik Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği 2015 Yılı İlk Aylık Değerlendirme Toplantısı

Bilecik Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği 2015 Yılı İlk Aylık Değerlendirme Toplantısı

Bilecik Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği, 2015 yılının ilk değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.
Bilecik İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Turhan Sulhan başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, İdari Hizmetler Başkanı Osman Nuri Arı, Mali Hizmetler Başkanı Engin Basmacı, Tıbbi Hizmetler Başkanı Uzman Dr. İbrahim Ethem Şahin, genel sekreterlik uzmanları ve görev yapan tüm hastane yöneticileri, başhekimler, müdür ve müdür vekilleri katıldı.
Toplantıda Genel Sekreter Dr. Turhan Sulhan, 31 Aralık 2014 tarihi itibariyle sözleşme imzalayıp yeni göreve başlayan ve sözleşmesi halen devam eden idari, mali ve tıbbi hizmetler başkanlarına, hastane yöneticileri, başhekimler, başhekim yardımcıları, müdür ve müdür yardımcıları ile birlik uzmanlarına görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulundu. 2015 yılının aktif bir çalışma dönemi olacağını ve tüm çalışanların motivasyonunu artırmayı hedeflediklerini söyleyen Dr. Sulhan, misyonlarının hastane kapısından içeri giren vatandaşlara verdikleri hizmetin kalitesinin ölçü olduğunu ifade etti.
Toplantıda ayrıca, hastane verimlilik değerlendirme rehberi, proje geliştirilmesi ve hedeflerin takvime bağlanması, hasta sevkleri, Söğüt ve Osmaneli hastanelerinde açılması planlanan diyaliz ünitesi çalışmaları, muhasebe işlemleri, hastane dış cepheleri, yazılım ve donanım sistemleri ile web sayfalarının aynı standartta olması konuları da ele alındı.
Toplantıda, İdari Hizmetler Başkanı Osman Nuri Arı, Mali Hizmetler Başkanı Engin Basmacı ve Tıbbi Hizmetler Başkanı Uzman Dr. İbrahim Ethem Şahin tarafından 2015 yılı hedefleri ve yapılacak çalışmalar hakkında bilgi aktarıldı.