Bilecik’te "hayvanları Koruma Kurulu" 2014 Yılı Değerlendirmesini Toplantısı

Bilecik’te "hayvanları Koruma Kurulu" 2014 Yılı Değerlendirmesini Toplantısı

Bilecik’te Vali Yardımcısı Hıdır Kahveci başkanlığında 2014 yılının "Hayvanları Koruma Kurulu" ve 2014 yılının değerlendirilme toplantısı gerçekleştirildi.
Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıda, sahipsiz sokak hayvanlarının rehabilitasyonu maksadıyla geçici bakım evi bulunan belediyelere verilen sokak hayvanlarının işaretlenmesinde kullanılan mikroçip okuyucu, mikroçip ve enjektörü, kulak küpesi ve kulak küpesi pensinin sahipli ve sahipsiz hayvanlara uygulanması için Bilecik ve Bozüyük belediye veterinerlerinin uygulamaya başlamasına kararlaştırıldı. Bilecik’de yerel hayvanları koruma görevlileri Sühendan Senger ve Berrin Demirci’nin, 2014 yılına ait çalışmaları raporları incelenerek 2015 yılında da Yerel Hayvan Koruma Görevlileri olarak çalışmalarını sürdürmesi uygun görüldü.
Toplantı, hayvanların özellikle kış aylarında elverişsiz hava koşulları nedeniyle mağdur olmaması için tüm kurumların ve kişilerin üzerine düşen sorumlulukları yerine getirmesi dileğiyle toplantı sona erdi.