Bitlis Emniyet Müdürlüğünde Devir Teslim Töreni Gerçekleşti

Bitlis Emniyet Müdürlüğünde Devir Teslim Töreni Gerçekleşti

Bitlis Emniyet Müdürü Saim işlek’in son kararname ile merkeze alınmasının ardından yeni atanan Emniyet Müdürü Fatih Kaya görevi devraldı.
Sabah 08:30’da Bitlis Emniyet Müdürlüğünde düzenlenen devir teslim töreninde konuşan Saim İşlek, görevlerin gelip geçici olduğunu, bunun bir bayrak yarışı olduğunu belirterek, “Bitlis’te görev yaptığım 11,5 aylık sürede görevimizi en iyi şekilde yerine getirdiğime inanıyorum. Bizler kararname ile atanıp kararname ile giden memurlarız. Bundan sonra da yeni müdürümüze Bitlis’teki görevinde başarılar dilerim” dedi.
Daha sonra konuşan yeni Emniyet Müdürü Fatih Kaya ise, Bitlis’in tarihi ve kültürel yönünü duyduğunu, bugün de burada görev yapmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. Kaya sözlerini şöyle sürdürdü: “Müdürümüze bugüne kadar yaptıkları hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Hem halk tarafından hem de personeli tarafından sevilen biri olduğunu gördüm. Ben müdürümüze bundan sonraki yaşantısında başarılar diliyorum. Bitlis’in mübarek bir şehir olduğunu duymuştum. Burayı görme imkanı da buldum. Burada hizmet yapmak fırsatı bulduğum için kendimi şanslı hissediyorum. Devlette devamlılık esastır. Makamlar gelip geçicidir. Önemli olan arkanızda kalıcı şeyle bırakmaktır. Hizmetlerimizle anılmaktır. Müdürümüzü de bu şekilde hep anacağız. Müdürümüzden aldığımız hizmet bayrağını en ilerilere taşıma gayreti içinde olacağız. Geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından Saim İşlek Yeni Emniyet Müdürü Fatih Kaya’ya Emniyet Müdürlüğüne ait bayrak ile çiçek verdi. Törene ilçe Emniyet amirleri ve Şube Müdürleri katıldılar.