Bozüyük Mhp’de Yeni Yönetim Mazbatasını Aldı

Bozüyük Mhp’de Yeni Yönetim Mazbatasını Aldı

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanlığı görevine seçilen Mehmet Karuk ve Yönetim Kurulu üyeleri, mazbatalarını alarak görevine başladı. Başkan Mehmet Karuk yaptığı açıklamada, yapacakları çalışmaların tüm Türkiye’ye ölçü ve öncü olacağını söyledi.
Karuk, açıklamasında, "Öncelikle hafta sonu gerçekleştirdiğimiz kongremize katılarak bizlere destek veren vermeyen tüm delege ve partililerimize çok teşekkür ederim. Kongremiz sonucunda ülkücü irade tecelli etti ve bir yönetim oluşturduk. Bugün de yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım ile birlikte mazbatamızı aldık. Kısa bir süre içerisinde partimizi toparlayarak hızla milletvekilliği seçimleri için çalışmalara başlayacağız.
MHP Bozüyük İlçe Başkanlığı olarak bugünden sonra hem sivil toplum kuruluşlarıyla olan münasebetleri hem de bürokrasi ve iş dünyası ile olan ilişkileri açısından çok ciddi bir saygınlığa erişmiş söyleminin ve eyleminin karşılığı hiç olmadığı kadar güçlü bir hale getireceğiz. Hal böyle olunca kendi içimize dönmekten çok dışarıda Milliyetçi Hareketin ne olduğunu ve ne olmadığını anlatmaya kilitleneceğiz. Bu sebeple de bizi bize anlatmak değil, bizi dışarıda anlatmak önceliğimiz olacaktır. Yapacaklarımız tüm Türkiye’ye ölçü ve öncü olacaktır. Bozüyük’te 3 hilali egemen kılmak için gecemizi gündüzümüze katacak Türk töresi ve İslam ahlakıyla yürüdüğümüz yolu dokuz ışığımız aydınlatacaktır" dedi.