Burdur’da Türkchopper Senfonisi

Burdur’da Türkchopper Senfonisi

Avrupa’nın en büyük motosiklet topluluğunun Burdur teşkilatının açılışı için Türk Chopper’ın yüzlerce üyesi Türkiye’nin dört bir yanından Burdur’a akın etti.
Gösterişli ve özel tasarım motorlarıyla Burdur’un caddelerinde renkli görüntülere sahne olan organizasyonda motor tutkunları için anlamlı mesajlarda verildi. Öğlen saatlerinde Burdur’a gelmeye başlayan Türk Chopper’ın yüzlerce üyesi İstasyon Caddesi’nde buluştu.
Türkchopper Motosiklet Kulübü Burdur Teşkilatı Başkanı Melih Ercan, Türkchopper Motosiklet Kulübünü Burdur’da ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını dile getirdi. Birbirlerine sarılarak hasret gideren motorseverler, Burdur’un yöresel tatlısı ceviz ezmesinin de tadına baktı. Türkchopper Teşkilatını Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’de ziyaret etti. Burdurluların yoğun ilgisi ile karşılanan motorcular Atatürk anıtı önüne gelerek burada saygı duruşunda bulundular.
MOTOR SENFONİSİ BÜYÜLEDİ
Burdurlular tarafından büyük ilgi gören Türkchopper Teşkilatı, Burdurlular için motor senfonisi yaptı. Burdur İstasyon Caddesi Türkchoppere özgü olan motor senfonisi ile inledi. Türkchopper Şefi’nin komutları ile gaz verip bırakan motorcular, İstasyon Caddesi’nde bulunan vatandaşlardan büyük alkış aldı. Türkcopper Motosiklet Kulübü, kent turu yaptıktan sonra Burdur Gölü manzaralı bir tesiste Gala Yemeği düzenleyerek, Burdur’dan ayrıldı.