Bursa'da Korkunç Kaza: 8 Kişi Yaralandı

Bursa'da Korkunç Kaza: 8 Kişi Yaralandı
Bursa'nın Gürsu ilçesinde meydana gelen feci trafik kazasında, iki otomobilin çarpışması sonucu biri sulama kanalına düştü. Kazada 8 kişi yaralandı.

Bursa'nın Gürsu ilçesinde sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, iki otomobilin çarpışması sonucu bir araç sulama kanalına uçtu. Olayda 8 kişi yaralandı, beşinin durumu ciddiyetini koruyor.

Kaza, sabah 08.00 civarında Gürsu ilçesindeki Serme ve Karahıdır Bağlantı Köprüsü'nde yaşandı. Henüz bilinmeyen bir sebeple iki otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle araçlardan biri sulama kanalına düştü, diğer araç ise köprü üzerinde kaldı.

bursa-da-feci-kaza2.jpg

Kazanın hemen ardından çevredeki vatandaşlar durumu yetkililere bildirdi. Kısa sürede olay yerine çok sayıda jandarma, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Jandarma ekipleri çevrede güvenlik önlemleri alırken, itfaiye ve sağlık ekipleri sulama kanalındaki yaralıları kurtarmak için yoğun çaba sarf etti. Yaralılar, tek tek sudan çıkarılarak ilk müdahaleleri olay yerinde yapıldı.

Yaralılar arasında Eren B. (21), Yağmur B. (11), Şenay B. (44), Ali T. (19) ve Mehmet N. (19) bulunuyor. Ayrıca ismi henüz öğrenilemeyen üç kişi daha kazada yaralandı. İlk müdahalenin ardından yaralılar çevredeki hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan beşinin hayati tehlikesi bulunduğu öğrenildi.