Büyükşehir Belediyespor’a Üç Transfer

Büyükşehir Belediyespor’a Üç Transfer

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol Garanti 1. Liginde mücadele eden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, üç oyuncu transfer ederek kadrosunu güçlendirdi.
Geçen sezonki kadrosunda sadece İbrahim Gür ile Musa Bulut’u tutan, verim alamadığı oyuncuların tamamını gönderen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, dış transferde Süper Lig takımlarından Balıkesir’de forma giyen Mustafa Veli Ok’u, 1. Lig takımlarından Muş’ta forma giyen Malik Aydınlı’yı ve yine 1. Lig takımlarından Şanlıurfa’da forma giyen Ercan Yiğiz’i transfer etti.
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımına önem verdiklerini açıklayan Kulüp Başkanı Abdülkadir Gözegir, “Aile ve Sosyal Politikalar Eski Bakanı ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatma Şahin başta olmak üzere bizler de dahil engellilerin topluma kazandırılması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Büyükşehir Belediyespor Kulübü bünyesinde bulunan Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı da bizim önemli bir takım. Bu takımımıza gerekli bütçeyi ayırttık, transfer çalışmalarımız devam ediyor. Alınan üç oyuncuda kendini kanıtlamış kaliteli oyuncular. Yine iç transferde anlaşma sağladığımız İbrahim Gür ile Musa Bulut da ligin en iyi oyuncuları arasındalar. İç ve dış transferde anlaştığımız toplam 5 oyuncunun arasına Gaziantepli engelli arkadaşlarımızı da katarak iyi bir kadro oluşturduk. Tekerlekli Sandalye Basketbol Garanti 1. Liginde mücadele eden takımımıza başarılar diliyorum. Her zaman onların yanındayız” şeklinde konuştu.