Chp Gaziantep İl Başkanı Köse, Gündemi Değerlendirdi

Chp Gaziantep İl Başkanı Köse, Gündemi Değerlendirdi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gaziantep İl Başkanı Muhittin Sait Köse, basın toplantısı düzenleyerek gündemi değerlendirdi.
Köse,’’CHP’li değerli arkadaşlarımız, yönetimi devraldığımızdan bu yana ilk defa bir basın toplantısı düzenliyoruz. Gaziantep’in birçok sorunlarına el koymak üzere diye göreve geldiğimizi ilk günden itibaren söylüyoruz. Kentin sorunlarıyla ilgili basın toplantısı düzlemek için sizleri davet ettik. Gündemimizde genellikle imar tadilatları ile ilgili olmak üzere Büyükşehir Belediyesi’nde askıya çıkan imar tadilatları, revizyon ve değişiklerini içeren konular var. Gaziantep’te yeni bir şey daha duyduk. Gaziantep İl Emniyet Müdürümüzün değiştiği bilgisi bize geldi. Emniyet müdürümüze ne oldu da görevden aldınız? Bu kadar kısa sürede sorunları daha çözmeye başlamadan, sorunları anlamadan hemen değişikliğe gittiniz’’ dedi.
Basın toplantısı, gazetecilere yapılan çay ikramının ardından sona erdi.
CHP Gaziantep İl Başkanlığı’nda düzenlenen basın toplantısına CHP Basın ve İletişimden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mehmet Bora Zor, CHP İl Eğitim Sekreteri Ayten Baydar, CHP Örgütten Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Fikret Öztürk, CHP Gaziantep Kadın Kolları Başkanı Semra Harman ve partililer katıldı.