Chp Kırıkhan İlçe Başkanlığına İsmet Buğdaycı Seçildi

Chp Kırıkhan İlçe Başkanlığına İsmet Buğdaycı Seçildi

CHP Kırıkhan İlçe Başkanlığına İsmet Buğdaycı seçildi.
Gülbelde Düğün Salonu’nda yapılan kongrede İsmet Buğdaycı, Hüseyin Hırfanoğlu, Hasan Bozkurt ve Ahmet Özsoy’ın listeleri yarıştı.
111 delegeden 105 delegenin oy kullandığı seçimde İsmet Buğdaycı 48, Hüseyin Hırfanoğlu 28, Hasan Bozkurt 23 ve Ahmet Özsoy 4 oy alırken, 2 oy da geçersiz sayıldı.
Seçimin ardından CHP Kırıkhan İlçe Başkanlığına seçilen İsmet Buğdaycı, "Tüm delege ve partili arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Başkanlık yarışına giren arkadaşlarımızı da yanımızda görmek istiyoruz. CHP’de bütünlüğü sağlamak için elimden gelen çalışmaları yapacağım. Edindiğim tecrübelerimle bundan önce düştüğüm hatalara düşmeyeceğim” dedi.
CHP İlçe Başkanlığını kazanan İsmet Buğdaycı’nın yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:
"Canan Acer, Ahmet Açay, İsmet Ankay, Hanifi Aşcı, Mehmet Ay, Mustafa Çinkay, Hüseyin Dinler, Erol Gökçeoğlu, Mehmet Güleç, Bülent Günal, Uğur Hamal, Ahmet Kaldan, Cemiyet Kışlıoğlu, Mustafa Siner, Ahmet Yerli ve Muammer Yıldırım."
Kongreye, CHP Hatay milletvekilleri M. Ali Ediboğlu, Refik Eryılmaz, Hasan Akgöl ve Mevlüt Dudu, CHP İl Başkanı Servet Mullaoğlu da katıldı.