Chp’li İnce Ve Yalova Belediye Başkanı Salman Bir Araya Geldi

Chp’li İnce Ve Yalova Belediye Başkanı Salman Bir Araya Geldi

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman ve CHP Milletvekili Muharrem İnce, ağaç katliamı sonrasında ilk kez birlikte görüntülendi. İnce ve Salman, birbirlerine kırgın ya da küskün olmadıklarını söylediler.
Tonami Meydanı’nda köprülü kavşak inşaatı sebebiyle 180 ağacın kesilmesinden sonra neredeyse hiç bir araya gelmeyen CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce ile Belediye Başkanı Vefa Salman, cuma namazını Merkez Camii’nde kıldı. İnce ve Salman, namaz sonrası gazetecilerin sorularını cevapladı. Ağaçların kesilmesi sonrasında aralarında küskün oldukları yönünde birtakım söylentiler çıktığının hatırlatılması üzerine Salman ve İnce, "Aramızda herhangi bir küskünlük ya da kırgınlık yok. Her şey yolunda" dediler.
İnce, "Müteahhitlikten artan zamanında milletvekilliğini hatırlayan bir arkadaş var. 4 sene sonra ilk kez milletvekilliğini hatırlamış. TBMM kürsüsünden yalan yanlış bazı konuşmalar yapmış. Kendisine cevabı o kürsüden vereceğim" diye konuştu.
Salman ise, "AK Parti Milletvekili Temel Coşkun doğruyu konuşmuyor. Benim yanıma gelip başka şey anlatıyor, basının karşısında tam tersini konuşuyor. Ama önce kendi partisi, sonra Yalova kamuoyu kendisine en güzel cevabı verecektir" şeklinde konuştu.
Yasadışı yolla telefonu dinlenen isimler arasında adı geçen İnce, bu konudaki soruya ise, "Ben telefonumu değil, sözümü dinlemelerini istiyorum" diye cevap verdi.