Clinart İnternational Hospital Basınla Buluştu.

Clinart İnternational Hospital Basınla Buluştu.

Trabzon’un Akçaabat İlçesinde bir ay önce hizmete başlayan Clinart İnternational Hospital ekibi, Trabzon’daki basın çalışanları ile bir araya gelerek, basın çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.
Akçaabat’da bir restoranda sabah kahvaltısında, basın mensuplarıyla bir araya gelen Clinart İnternational Hospital Genel Müdürü Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Dr. İdris Ahmet Çakır, Hastanenin Akçaabat’ta farklı bir anlayış sloganı ile hizmete girdiğini söyledi. Çakır "Basının kalemi güçlüdür. Kendim de hekimim, hekimin de kalemi güçlüdür. Ama en güçlü kalem basınındır. Sizlerin çalışan gazeteciler gününü kutluyorum" dedi.
Çakır, "Memleketimize yeni bir yatırımla birlikte Akçaabat’ta Clinart Hastanesi olarak sağlıkta yeni bir yıldız olarak hizmete girdik. Hastanemiz hemen hemen tüm kadroları içinde barındıran, son teknoloji cihazlarla donatılarak halkımıza hizmet için açıldık. Eksik branşlarımızı da bir ay içinde tamamlayarak bütün branşlarımızla halkımızın hizmetinde olacağız. Bundan sonra ki süreçte de daha iyi daha kaliteli ve vatandaşımızın benimsediği bir sağlık hizmeti sunmaya gayret göstereceğiz" ifadelerini kullandı.