Cumhurbaşkanlığı Seçimleri

Cumhurbaşkanlığı Seçimleri

Cumhurbaşkanlığı seçimleri kapsamında Burdurlular oylarını kullanıyor.
Cumhurbaşkanı seçimleri kapsamında Burdur Valisi Hasan Kürklü, AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, CHP Burdur Milletvekili Ramazan Kerim Özkan, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz de sandıklarına giderek oy kullandı.
MİLLETVEKİLİ ÖZÇELİK, İNCİR DAĞITTI
AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, eşi Hatice Özçelik ve oğlu Osman Özçelik ile birlikte Burdur merkez Özboyacı İlkokulu’nda oyunu kullandı. Milletvekili Özçelik, oy kullanmadan önce okul bahçesinde vatandaşlara incir dağıttı. İncir meyvesinin hayırlı bir meyve olduğunu ifade eden Milletvekili Özçelik, seçimlerin hayırlı olmasını diledi.
Burdur Milletvekili Ramazan Kerim Özkan da CHP Burdur İl Başkanı Süleyman Erman ve CHP Burdur Merkez İlçe Başkanı Barış Ayten ile birlikte Burdur merkez Özboyacı İlkokulu’nda oyunu kullandı. Milletvekili Özkan, sandık görevlileri ile çektirdiği hatıra fotoğrafını sosyal medyada paylaştı.
BAŞKAN ERCENGİZ, EŞİYLE BİRLİKTE OY VERDİ
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, eşi Hülya Ercengiz ile birlikte Burdur Özboyacı İlkokulu’nda oyunu kullandı. Vatandaşları selamlayan Başkan Ercengiz, sandık görevlilerine ise başarılar diledi. Başkan Ercengiz, oy zarfını eşi Hülya Ercengiz ile birlikte sandığa atarak, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin hayırlı olmasını diledi.
Burdur Valisi Hasan Kürklü ise eşi Nesibe Kürklü ile birlikte Burdur Kız Meslek Lisesi’nde oyunu kullandı. Vali Kürklü, eşi Nesibe Kürklü ile oy zarfını sandığa birlikte attı. Burdur Valisi Hasan Kürklü, “Bu sene ilk defa Cumhurbaşkanı halk tarafından seçiliyor. Ülkemiz için çok büyük bir gün, çok önemli bir gün dolayısıyla milletimize hayırlı, uğurlu olmasını temenni ediyoruz. Ülkemize faydalı olacağını değerlendiriyoruz. Katılım genel olarak Burdur’umuzda gayet iyi, yüzde 60, 70, hatta belki katılım yüzde 80’lere çıkacak gibi görünüyor. Bu bizi memnun ediyor, çünkü bu demokratik bir hak, buna sahip çıktığını, Cumhurbaşkanını kendisinin seçmek istediğini de gösteriyor. Ülkemiz için ilimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.