DALAMAN BELEDİYESİ’NDEN OKULLARA DESTEK

DALAMAN BELEDİYESİ’NDEN OKULLARA DESTEK

Dalaman Belediyesi, tadilatları devam eden camilerden sonra okullara da destek olmaya devam ediyor.
Dalaman’da eğitim öğretim veren Çiftlik İlkokulu 2014-2015 eğitim öğretim yılının başından itibaren tadilatta olması nedeniyle İlköğretim okul öğrencileri Ortaokul Binasında eğitim öğretimlerini görmesi sebebiyle Çiftlik İlköğretim ve Ortaokulu ikili öğretim yapıyordu.
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından bir firmaya verilen okulun tadilat çalışmasına Dalaman Belediyesi’nde okulun ikinci yarıyıla yetişmesi için işçileri ile destek vermeğe devam ediyor. Okulun dolaplarını ve panolarını Dalaman Belediyesi tarafından yaptırıldı.
Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz; Çiftlik İlkokulu’nda devam eden Tadilat çalışması sonrası temizlik çalışması yapan velileri ziyaret etti. Öğrenci Velileri Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz’a okula yaptığı yardımlar ve destekten dolayı teşekkür ettiler. Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz, yaptığı açıklamada; “Öğrencilerimizin en iyi şekilde eğitim öğretim alabilmeleri için Dalaman Belediyesi olarak her zaman okullarımızın yanında olacağız. Gerektiğinde elimizden geldiği kadar tüm okullarımıza destek olacağız” dedi.