Denizli’de Kar Yağışı Etkili Oluyor

Denizli’de Kar Yağışı Etkili Oluyor

Denizli’de etkili olan kar yağışından dolayı trafikte aksamalar meydana gelirken, Cankurtaran bölgesinde TIR’ların zincirsiz geçişine izin verilmiyor.
Denizli’de dün akşam saatlerinde başlayan kar yağışı etkisini sabah saatlerine kadar devam ettirdi. Yağan yoğun kar yağışının ardından trafikte aksamalar meydana geldi. Özellikle karın yoğun yağdığı bölgelerde Denizli Büyükşehir Belediyesi ekipleri yolları açık tutmak için çalışmalara başlarken, Denizli’yi Antalya ve Muğla’ya bağlayan yolda ise aksamalar meydana geldi. Bu bölgede bekleyen polis ekipleri, araçların kar lastiği ve zincirsiz olarak yola devam etmesine izin vermedi. Bu sırada yolda bekleyen TIR’lar ise uzun kuyruklar oluşturdu.
TIR ve kamyonlarda bekleyen şoförler yağan kardan dolayı yolda mahsur kaldıklarını söylediler. Gece geç saatlerden itibaren yolda beklediklerini kaydeden şoförler, "Kar yağınca burada kaldık. Yolu üst kısımlarında yolun kötü olduğunu söylediler. İnşallah yollar bir an önce açılır. Biz de işimize bakarız" dediler.
Öte yandan, Denizli’de 6 ilçede okulların tatil edildiği açıklandı. Honaz, Güney, Bozkurt, Çal, Buldan ve Kale’de okulların tatil edildiği ifade edildi.