Dr. Ersin Aslan Hastanesinin Yönetimi Değişti

Dr. Ersin Aslan Hastanesinin Yönetimi Değişti

Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi yönetim değişliği yapılarak Doç.Dr. Cengiz Durucu yönetici oldu. Doç.Dr. Cengiz Durucu ile birlikte yeni yönetim listesi belli oldu.
Doç. Dr. Cengiz Durucu, Başhekim Uzm. Dr. Ali Güven Fincan, Başhekim Yardımcıları Uzm.Dr. Ali Gözey, Opr.Dr. Ali Murat Barazi, Opr.Dr. Erhan Hafız, İdari İşler Müdürü İlyas Özberk, Sağ.Bakım. Hiz. Müdürü Fatma Kılıç, Has. Hiz. ve Sağ. Otelcilik Müdürü Hamza Sabancı. Müdür Yardımcıları Muzaffer Yıldız, Sema Sevinç, Derya Çelik şeklinde oluşan hastane yönetimi görevlerine başladı.
Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi Yöneticisi Doç.Dr. Cengiz Durucu yapacakları hizmetler hakkında şunları söyledi:
"Bana ve ekibime verilmiş olan bu görevi hakkıyla yapacağız. Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi Gaziantep’e ve bölgeye sağlık hizmeti veren, ciddi anlamda bölgenin yükünü taşıyan bir hastanedir. Bunun için ben ve ekibim teknolojiyi takip ederek birçok yeniliğe imza atacağımıza inanıyorum.
Hastanemizde, şu anda bölgede ve diğer birçok hastanelerde olmayan bölümler var. Bunun yanında değişik dallarda, son sistem cihaz ve ekipmanla servisler, poliklinik ve birimler açarak hasta haklarını ve çalışanların memnuniyetini göz önünde bulunduracağız. Her türlü güvenlik tedbirini en üst düzeyde tutarak hoşgörülü, güler yüzlü bir yönetim ve hastane oluşturma çabası içerisinde olup hizmette sınır tanımayacağız. Bu hastanede emeği geçen arkadaşlara teşekkür ediyorum.”