Dündar'a anlamlı ziyaret!

Dündar'a anlamlı ziyaret!

Kent Konseyi Engelliler Meclisi üyelerini makamında kabul eden Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, başarılı çalışmaları için Engelliler Meclisi başkanı Şaziye Uysal ve yürütme kurulu üyelerine teşekkür etti. Osmangazi Belediyesi olarak, toplumda engelli olarak adlandırılan vatandaşların, yaşamla olan engellerini ortadan kaldırmak için birçok çalışma yürüttüklerini ifade eden Dündar, “Engelli vatandaşlarımızın sosyal hayatla olan bağlarını güçlendirmek için birçok çalışma yürütüyoruz. Belediyemiz bünyesinde faaliyet gösteren Osmangazi Belediyesi Engelliler Bakım Merkezi (OBAM) çatısı altında, bakım ve rehabilitasyon hizmetleri veriyoruz. Sosyal hayata tutunmalarını kolaylaştırmak için, onların adına çeşitli etkinlikler gerçekleştiriyoruz. Osmangazi Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclisi olarak sizlerin de yürüttüğü birçok başarılı çalışmalarınız var. Sizleri kutluyorum. Bu güne kadar olduğu gibi, bundan sonra da birlikte daha güzel projelere imza atacağız” dedi.

Engelliler Meclisi Başkanı Şaziye Uysal’da, Osmangazi Kent Konseyinde gerçekleşen seçimin ardından oluşan yeni yönetim ile uyumlu bir şekilde çalıştıklarını söyledi. Başkan Dündar’a, Kent Konseyi ve Engelliler Meclisine verdiği destekler için teşekkür eden Uysal, “Başkanımız Mustafa Dündar’ı, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla ziyaret edip, kendisine bize verdiği destekler için teşekkür etmek istedik. Bizler, Osmangazi Belediyesinin de desteği ile birlikte çok daha başarılı çalışmalara imza atmak istiyoruz. Engelliler Meclisi olarak hedefimiz, engelli vatandaşlarımızı topluma kazandırmak, onları sosyal hayatın içine dahil edebilmek” diye konuştu.

Ziyaret sonunda Osmangazi Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Şaziye Uysal, engelli vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmak adına yaptığı çalışmalardan dolayı Başkan Dündar’a teşekkürlerini sunarak plaket takdim etti.