Bursa'da İmplant Operasyonu Geçiren Kişinin Beynine Vida Saplandı

Bursa'da İmplant Operasyonu Geçiren Kişinin Beynine Vida Saplandı
Bursa'nın Nilüfer ilçesindeki özel bir diş kliniğinde gerçekleşen korkunç olayda, fabrika işçisi Ramazan Yılmaz'ın (40) diş implantı operasyonu kâbusa dönüştü.

Bursa'da yaşanan olayda, implant tedavisi sırasında çıkan komplikasyon sonucu bir vatandaşın çene kemiğine saplanan vida, beyne ulaştı. 2 çocuk babası olan Ramazan Yılmaz, dişlerinin tedavisi için gittiği özel klinikte yaşadığı bu korkunç olay sonrasında ameliyatla hayata döndürüldü.

Olay, Nilüfer ilçesinde bulunan özel bir diş kliniğinde gerçekleşti. Yılmaz'a dişlerinin sallandığı ve çekilmesi gerektiği söylendi. Dişlerinin çekilmesinin ardından implant yapılmasına karar verildi. Ancak implant işlemi sırasında, doktorun yanlış müdahalesi sonucu vida çene kemiğini delip beyne saplandı. Acı içinde kalan Yılmaz, hastaneye kaldırıldı ve saatler süren bir operasyon geçirdi.

implant-beynine-saplandi2.jpg

Ameliyat sonrası sağlığına kavuşan Yılmaz, yaşadığı bu korkunç olay sonrası doktorundan tazminat talep etti ancak talebi reddedildi. Bunun üzerine Yılmaz, hukuki yollara başvurdu.

Doktor ise olayı tıbbi bir komplikasyon olarak değerlendirerek suçlamaları reddetti. Ancak yaşanan bu olay ABD'de dergilere konu oldu ve literatüre girdi.