Efeler Belediye Meclisi’nde Buruk Toplantı

Efeler Belediye Meclisi’nde Buruk Toplantı

Efeler Belediye Meclisi Eylül ayı 2. toplantısı Başkan Mesut Özakcan’ın geçirdiği kaza nedeniyle hüzünlü geçti. AK Parti ve MHP grubu yaşanan kaza nedeniyle üzgün olduklarını ifade ederek Başkan Özakcan’a geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
Efeler Belediye Meclisi Eylül ayı 2. oturumu yapıldı. Efeler Belediye Başkanı’nın geçirdiği trafik kazası nedeniyle toplantıya Meclis Başkan Yardımcısı Sümran Ünal vekalet etti. Efeler Belediye Başkanlığı koltuğuna oturduğu günden bu yana 13 toplantıya başkanlık yapan Mesut Özakcan, 14’üncü toplantıda koltuğu geçici olarak yardımcısı Sümran Ünal bırakmış oldu. AK Parti ve MHP grubu toplantı başlamadan önce Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan’ın geçirdiği trafik kazası nedeniyle üzgün olduklarını ifade ederek CHP’li meclis üyelerine geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Başkan Özakacan’ın sağlık durumunun iyi olduğunu ve en kısa sürede aralarına döneceğini belirten Başkan Yardımcısı Sümran Ünal, kazada yaralananların da sağlık durumlarının iyiye gittiğini ifade etti.
Ayrıca 15 gündem maddenin görüşüldüğü toplantıya meclis üyelerinden Barış Altıntaş, Tuncay Olgun, Rıza Posacı, Özcan Petekkaya, Nedim Güraydın mazeretli olarak katılmadı.
2 ADET MİNİ LOADER ALINACAK
Gündemin 4. maddesinde plan ve bütçe komisyonundan gelen rapor doğrultusunda belediye bünyesinde muhtelif iş ve eylemler için Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü hizmetlerinde kullanılmak üzere Devlet Malzeme Ofisi’nden 2 adet mini loader (yükleyici) alınması için oy birliği ile karar verildi.
ENEGELLİLERE BALKAN TURNUVASI İÇİN OTOBÜS DESTEĞİ
Gündemin 5. maddesi olan Aydın Engelliler Spor Kulübü’nün Bulgaristan’ın Varna Kentinde yapılacak olan Balkan Turnuvasına katılmak için 23-30 Eylül tarihleri arasında Efeler Belediyesi’nin bir adet otobüs temin etmesine oy birliği ile kabul edildi.
TEFTİŞ KURULU MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMALARI EKİM AYI’NA KALDI
Ayrıca gündemin 6 maddesi olan Aydın Efeler Belediye Başkanlığı Teftiş Kurulu Müdürlüğü atama, görev ve çalışma esasları hakkında yönetmelikleri ile ilgili komisyon tarafından çalışmalar tamamlamadığından konunun Ekim ayı meclis toplantısında görüşülmesine oy birliği ile kabul edildi.