Eğitim Kurumları Yöneticileri Toplantısı

Eğitim Kurumları Yöneticileri Toplantısı

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, “Ordu ilimiz eğitimde hak ettiği yerde değil” dedi.
Ordu İli Eğitim Kurumları Yöneticileri Toplantısı Fatsa Belediyesi Kültür Sarayı’nda gerçekleşti. Toplantıya Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı, Fatsa İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Etem Öztürk, Ordu İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Türkkan, Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu, daire amirleri ve okul müdürleri katıldı.
Toplantının açılış konuşmasını Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu yaptı. Vali Balkanlıoğlu, “Ordu ilimizin merkezine 8 tane yeni okul binası yapılır aynı zamanda 4 adet Fatsa’ya, 4 adet Ünye ilçesine yeni okul yapılsa tüm ordu ili tekli eğitime geçer. Bu durumla ilgili İl Milli eğitim Müdürümüz projeleri gerçekleştirip ilgili yerlere gönderdi. Ordu ilimiz eğitimde hak ettiği yerde değildir. İlimizin başarısını yükseltmek için hep birlikte hareket etmemiz gerekiyor. Ordu ilimiz genç nüfusu bakından çok zengin bir il. Genç nüfusumuza çok iyi bir eğitim verirsek vatanına milletine bağımlı olmak üzere insani değerlere yükümlü donanımlı kendine güvenen gençler yetiştirebiliriz” diye konuştu.
Vali Balkanlıoğlu, “Yeni görevlendirme ile okullara müdürleri olarak geldiniz ve bundan sonra okulun her şeyinden o okulun müdürleri sorumludur. Ağır bir yükün altına girdiniz ve sizlerden çok şey bekliyoruz. Hiçbir mazeret başarıyı örtemez. Önemli olan başarılı sonuçlar almaktır. Eğitim için aileler çocukları için hiçbir fedakarlıktan kaçmıyor ve okula çocuklarını teslim ediyorlar. Sizlerin sıkı gayreti ile gerçekleşen sınavlarda öğrencilerimiz başarılı sonuçlar alarak ilimizin eğitimini daha ileri götüreceğiz. Sizlere güveniyorum” şeklinde konuştu.