Elbistan’da Mhp Başkan Adaylarından Birlik Ve Beraberlik Mesajı

Elbistan’da Mhp Başkan Adaylarından Birlik Ve Beraberlik Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Elbistan İlçe Başkanı’nı belirleyecek olağan kongre öncesinde adaylar, birlik ve beraberlik mesajı verdi.
Parti binasında hazır bulunan MHP başkan adayları Ali Demir, Mehmet Bozdoğan, Yemliha Özcan, Mustafa Bölükbaşı ve Hulusi Binbuğa, yarın yapılacak kongrenin başta partileri olmak üzere tüm Elbistan’a hayırlı olması temennisinde bulundular.
Kongrede kullanılacak oy pusulalarının renklerinin belirlenmesi işleminin tamamlanmasının ardından değerlendirme yapan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Elbistan İlçe Başkanı ve Başkan Adayı Ali Demir, ilçe kongresinin 7 Ocak 2015 Çarşamba günü saat 10.00’da Üstel Düğün Salonu’nda gerçekleştirileceğini söyledi.
Başkanlık yarışının bir bayrak değişimi anlamına geldiğini ifade eden Başkan Demir, “Milliyetçi Hareket Partisi’nde yarın bir bayrak değişimi yaşayacağız. 418 delegemizin tercihi ile partimizin yeni başkanını ve yönetimini belirleyeceğiz. Biz, tüm adaylarımızla birlik ve beraberlik içerisinde bu seçimi yapacağız. Kazanan ülkücü camia ve Milliyetçi Hareket Partisi olacak. Bu kongremizde hangi aday arkadaşımız seçilirse seçilsin üç hilalimizi bulunduğu yerden daha yukarıya taşımak için çaba gösterecektir. Bu bir bayrak yarışıdır. Delegelerimiz teveccüh gösterirse bu bayrağı yeniden devralırız ya da diğer aday arkadaşlarımızdan birisi olursa da omuz omuza güç birliği yaparak partimizi iktidara taşımak için çalışırız” ifadelerini kullandı.
Demir, son olarak yarın yapılacak kongrede salt çoğunluğun sağlanamaması halinde, kongrenin bir sonraki gün aynı saatte ve aynı yerde kullanılacağını hatırlatarak başta partililer olmak üzere tüm Elbistanlıları kongreye davet etti.