Emıtt Fuarında Renkli Görüntüler

Emıtt Fuarında Renkli Görüntüler

22 Ocakta kapılarını açan 19’uncu Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda renkli görüntüler oluşuyor.
İstanbul Tüyap Fuar Merkezi’nde ziyaretçilerini ağırlayan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) 71 ülke, 4 bin 500’ü aşkın kurum, kuruluş ve beldenin katılımlarıyla kapılarını açtı. Ülkemizden de birçok turizm ilinden kasabasına kadar katılımın olduğu fuarın dört bir yanında farklı görüntüler oluşuyor. Kültürleri ve verdikleri turizm hizmetlerini anlatan stantların açılış kokteylleri de katılımcıların beğenisini topladı.
HALİKARNAS DANSÇILARIYLA FOTOĞRAF SIRASINA GİRDİLER
Ülkemizden birçok turizm şehrinin katıldığı fuarda Dünyaca ünlü turizm beldesi Bodrum standının açılış kokteylinde sahneye çıkan Halikarnas Disko dansçıları katılımcıların yoğun ilgisi ile karşılaştı. Dans gösterisi boyunca cep telefonlarıyla fotoğraf çekerek sosyal medyada paylaşım yapan katılımcılar dans şovu sonrasında da dansçı kızlarla fotoğraf çektirmek için sıraya girdi.
EN UZUN ADAMA İLGİ BÜYÜKTÜ
Mardinli dünyanın en uzun adamı Sultan Kösen’in de katıldığı fuarda kendisine olan ilgi büyüktü. Fuar koridorlarında yürüyen Sultan Kösen’i ilk kez gören vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemezken kendisi ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler. Sultan Kösen vatandaşlarla birlikte bol bol fotoğraf çektirdikten sonrada memleketi Mardin’in standına gitti.
71 ülkeden 4 bin 500’ü aşkın kurum, kuruluş ve beldenin katılımlarıyla kapılarını açan fuar 25 Ocak Pazar günü sona erecek.