Ertem: “herşey Dört Dörtlük”

Ertem: “herşey Dört Dörtlük”

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Nazilli Belediyespor’un teknik direktörü Ahmet Kazım Ertem, ikide iki yaptıkları için memnuniyet duyduklarını ifade ederken takımdaki her şeyin dört dörtlük olduğunu belirtti.
Uzun süren galibiyet alamama sendromunu atlattıkları için mutlu olduklarını anlatan Ahmet Kazım Ertem, “Takımda her şey dört dörtlük. Hiçbir sıkıntımız yok. Maç kazanamama sendromumuzu atlattığımız için memnunuz. Bir tek mağlup olduğumuz Hatayspor maçında kötü oynamıştık. Diğer maçlarda ise takımı bireysel hatalar demorilize ediyordu” dedi.
Ligin muhasebesinin lig sonunda yapılabileceğinin altını çizen Ertem, “Benim inancım bu. Kar mı , zarar mı ettiğimize lig sonunda yönetim kurulu bakacaktır. Bizim önümüzde her hafta final niteliğinde maçlar var. Ankaragücü maçı da bu maçlardan biri” diye konuştu.