Esnaf Odalarından Belediye Başkanı Uzun’a Ziyaret

Esnaf Odalarından Belediye Başkanı Uzun’a Ziyaret

Bartın Esnaf Odaları Birliği Başkanı Sinan Amasralı, oda başkanlarıyla birlikte, Ulus İlçe Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun’u ziyaret etti.
Bartın Esnaf Odaları Birliği Başkanı Sinan Amasyalı, Şoförler Odası Başkanı Osman Ozan, Esnaf ve Kefalet Odası Başkanı Mehmet Cüre, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necati Akman ve Disiplin Kurulu Üyesi Murat Karagül, Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun’u ziyarette etti. Belediye Başkanı Uzun ile makamında bir araya gelen heyet, Ulus ilçesinde esnaflar için neler yapılabileceğini konuştu. Esnaf Odaları Birliği Başkanı Amasyalı, "Ulus esnafının ruhunu iyi bilen bir Belediye Başkanının olması ilçe için büyük bir kazançtır. Hasan Hüseyin Uzun’u, başkanlığı döneminde güzel projelere imza atacağına inanarak kutluyorum" dedi.
Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, esnafın sorunlarına değindi. Uzun, “Dünyadaki küreselleşme nedeniyle, alışveriş yapma kültürümüz de buna paralel olarak değişiyor. Bu yüzden de AVM’ler küçük esnafı etki altına alıyor. İlçemizdeki küçük esnafın korunması adına ne yapılması gerekiyorsa yapmaya çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz. Belediye başkanlığım döneminde de il ve ilçe oda başkanlarımızla birlikte, bölgemizin kalkınması ve güçlenmesi için tek vücut olacağız" ifadelerini kullandı.
Uzun, Ulus’ta bulunan tüm kurum ve kuruluşlarla beraber çalışma isteğinin de dile geldiği ziyaretten dolayı esnaf odalarına teşekkür etti.