Fenerbahçeli Futbolcular İmza Dağıttı

Fenerbahçeli Futbolcular İmza Dağıttı

Fenerbahçeli futbolcular Volkan Demirel, Alper Potuk ve Diego Ribas, Antalya’da imza gününe katıldı. Taraftarlar futbolculara forma imzalatabilmek için birbirleriyle yarıştı.
Antalya Fenerbahçeliler Derneği tarafından düzenlenen ‘Şampiyonluk Galası’ etkinliğine katılmak üzere kente gelen Fenerbahçeli futbolcular Volkan Demirel, Diego Ribas ve Alper Potuk, imza gününde taraftarlarla buluştu. Mark Antalya Alışveriş Merkezi’ndeki Fenerium mağazasında düzenlenen imza gününde sarı-lacivertli futbolcular yeni sezon formalarına imza attı. Taraftarların yoğun ilgi gösterdiği imza gününde yer yer izdiham yaşandı. Sırayla mağazaya alınan taraftarlar, futbolcularla hatıra fotoğraf çektirip, formalarını imzalattı.
VOLKAN DEMİREL: "BİZ İSTİYORUZ Kİ REKORLAR ALT ÜST EDİLSİN, FORMALARIMIZ SATILSIN"
İmza günü öncesi gazetecilere açıklamada bulunan kaleci Volkan Demirel, Antalya’daki taraftarlarla olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Yeni sezonun formalarının satışlarının rekor seviyelere ulaştığını dile getiren Demirel, “Biz istiyoruz ki onlar rekorları alt üst etsin formalarımız satılsın. Kulübümüzün ihtiyacı var. Fenerbahçe taraftarı üzerine düşen görevi yapacak” diye konuştu.
Trabzonspor maçında cezası nedeniyle takımdaki yerini alamayacağını ifade eden Volkan Demirel, “Maça gitmeyeceğim ama takım arkadaşlarım elinden gelini yapacaktır. Son üç, dört sezondur orada galip geliyoruz. Güzel bir galibiyet alıp üç puanla yolumuza devam edeceğiz” dedi.
ALPER POTUK: "ZORLU TRABZONSPOR DEPLASMANINDA SAHADA TAKIM OLARAK ELİMİZDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPACAĞIZ"
Alper Potuk ise imza gününde taraftarın yoğun ilgisinin kendilerini mutlu ettiğini ifade ederek, "Onları mutlu etmeye çalışacağız. Zorlu Trabzonspor deplasmanında sahada takım olarak elimizden gelenin en iyisini yapacağız. İnşallah oradan üç puanla döneceğiz” dedi.
DİEGO RİBAS: "ÇOK İYİ DURUMDAYIM VE HAZIRIM"
Fenerbahçe’nin yeni transferi Diego Ribas ise, “İmza gününde taraftarlarla bir arada olmaktan mutluyuz. Trabzonspor karşısında oynayabilirim. Hocanın kararı. Çok iyi durumdayım ve hazırım. Bir aylık ayrılığım oldu. Maç performansı, maç oynayarak gelişecek. Kendimi çok iyi hissediyorum, hazırım. Hocam görev verdiği takdirde elimden gelin fazlasını yapacağım” şeklinde konuştu.
Trabzonspor ile Fenerbahçe arasındaki maçlarının havasının farklı olduğunu duyduğunu dile getiren Ribas, “Bizim için önemli olan kazanacağımız 3 puandır. 3 puan için sahada bütün mücadeleyi vereceğiz ve 3 puanla İstanbul’a döneceğiz” ifadelerine yer verdi.
Futbolcular akşam şampiyonluk kutlamasına katılacak.