Fuat Avni attığı tweetlerde Zaman, Bugün ve Taraf gazetelerinden çok sayıda çalışanın gözaltına alınacağını iddia etti. Bu iddiaların ardından Zaman Gazetesi'nin Yenibosna'daki binasının önünde destek için toplanan kalabalığa, Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı açıklamalarda bulundu.
Twitter fenomeni @fuatavnifuat hesabının, yarın 150’ye yakını gazeteci olmak üzere 400 kişinin gözaltına alınacağını ileri sürmesinin ardından İstanbul'da Zaman Gazetesi ve Cihan Haber Ajansı çalışanlarına destek olmak için yüzlerce kişi her iki yayın grubununda bağlı olduğu Feza Gazetecilik AŞ'nin önünde toplandı. Gazetenin Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı kalabalığa hitap etti.
Dumanlı, birçok medya kuruluşuna yönelik ‘intikam operasyonu’ iddiasını değerlendirdi. Böyle bir operasyonu ‘cinnet’ olarak yorumlayan Dumanlı, “Bu mevzuyu basite indirgemek, bir Cemaat-parti kavgası gibi senarize etmek çok büyük gaflet olur. Bunun faturasını bu ülke çok ağır öder. Böyle bir operasyon, demokrasiye, basın özgürlüğüne darbedir.” dedi.
Fuat Avni'nin son tweeti ortalığı karıştırdı
Fuat Avni rumuzlu Twitter kullanıcısının Zaman, Bugün ve Taraf gazetelerinde çalışanların gözaltına alınacağını iddia etmesi ortalığı karıştırdı.

YORUM EKLE
1
Operasyon Söylentisi Okurları Sokağa Döktü
2
Tunç: "sgk Hizmet Binasının Kısa Sürede Tamamlanacak"
3
TBMM'de güldüren diyalog
4
Halk Otobüsü İle Motosiklet Çarpişti: 1 Ölü
5
Arınç'tan çarpıcı açıklamalar
6
Başkan Kocaoğlu Yamanlar’ın Bilim Şampiyonlarini...
7
Konya’nın En İşlek Caddesinde Şüpheli Çanta...
8
Beşiktaş gruptan lider ayrıldı
9
Kamyonda Sıkışan Şoförü İtfaiye Ekipleri Kurtardı
10
Kirazlı Güreşçiler Bayındır’dan 31 Madalya...
SIRADAKİ HABER