Gamep’in Kampanyasına Şirinnar Ve Kent Radyo’dan Destek

Gamep’in Kampanyasına Şirinnar Ve Kent Radyo’dan Destek

Gaziantep Medya Platformu GAMEP’in devam eden Suriyeli Çocuklar İçin Ayakkabı Kampanyası’na bir destek de Şirinnar ve Kent Radyoları’ndan geldi.
Ahmet Atılmış’ın hazırlayıp sunduğu programın konukları; GAMEP Başkanı Nazmi Özkoyuncu, Başkan Yardımcısı Galip Ünlükara ve Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Şahin oldu. Gaziantep Medya Platformu Başkanı Özkoyuncu, kampanya hakkında bilgi vererek, destek olan radyolara teşekkür ettiğini dile getirdi. Özkoyuncu, “2012 yılında kurduğumuz GAMEP bugüne kadar birçok ilke imza attı. Sosyal içerikli kampanyalarımız ile meslektaşlarımızın ve vatandaşlarımızın teveccühünü kazandık. Kapadokya ve Şanlıurfa gezileri ile üyelerimizin yoğun iş tempolarını bir nebze olsun unutturmaya çalıştık. ‘Kardeş Okul’ projemiz ile 100 öğrencimizin yüzünü güldürdük. 100 öğrencimize mont ile bot, okulun çevre düzenlemesi, ana okullarının boydan boya halısı, akıllı tahta desteği sağladık. Hemen ardından Suriyeli kardeşlerimizin içinde bulundukları zor şartları göz önünde bulundurarak, çocuklar için ayakkabı kampanyası başlattık. Kampanyamız 14 Şubat 2015 tarihine kadar devam edecek. Şimdiye kadar dünyanın ve Türkiye’nin dört bir yanından kargolarla ayakkabılar, kazaklar, battaniye ve giyim malzemeleri geldi ve gelmeye devam ediyor. Gaziantepli STK’lar da kampanyamızı sahiplendi. İnsanımızın ne kadar kadirşinas olduğunu bir kez daha anladık” dedi.
GAMEP Başkan Yardımcısı Ünlükara da, “Başlattığımız tüm kampanyalar sosyal içerikli. Gündemi yakından takip ediyoruz. Tüm mazlum ve ezilmişlerin yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Nazmi Bey’in de bahsettiği projelerimiz, kamuoyunda karşılık buldu. Ulusal basının sütunlarında geniş yer aldı. Kampanyamıza destek veren tüm gazete, radyo, STK, idareci, bürokrat ve siyasilere de teşekkürü bir borç biliyorum” dedi.
Programın yapımcısı ve sunucusu Ahmet Atılmış da GAMEP’in devam eden ‘Suriyeli Çocuklara Ayakkabı’ kampanyasının çok güzel bir proje olduğunu, böylesi örnek projelere Gaziantepli radyoların da kayıtsız kalmadığını, toplumsal projelere dün olduğu gibi bugün de destek olduklarını vurguladı. Program toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.