Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Heyeti Gso’yu Ziyaret Etti

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Heyeti Gso’yu Ziyaret Etti

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti (GGC) Başkanı İbrahim Ay, şehirde sanayi ve ticarette yakalanan başarıyı basın sektöründe de göstermek istediklerini söyledi.
Cemiyet Başkanı Ay, beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu’nu ziyaret etti. Gazetecilerin çalışma koşullarını iyileştirmek için çalıştıklarını belirten İbrahim Ay, bu yıl cemiyetin modern hizmet binasının açılışını yaptıklarını, içerisinde her türlü teknolojik donanıma sahip haber merkezi, toplantı salonu ve diğer sosyal etkinliklerin yapılabileceği çok amaçlı salonların yer aldığını anlattı.
Başkan Ay, “Meslektaşlarımla işimizi en iyi şekilde yaparak, basında çıtayı yükseltmek istiyoruz. Bu şehirde sanayide ticarette yakalanan başarıyı basın sektöründe de göstermek istiyoruz” diye konuştu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden GSO Başkanı Konukoğlu da yeni hizmet binalarının hayırlı olmasını temenni ederek, çalışmalarında başarılar diledi. Günümüz bilgi çağında basının öneminin daha da arttığına dikkati çeken Konukoğlu, 1 milyon 850 bin nüfuslu Gaziantep’te ulusal ve yerel gazetelerin tirajının düşük kaldığını, gazetelerin ayakta kalabilmesi ve okur sayısını artırabilmesi için güç birliği yapmasının önemli olduğunu kaydetti.