Gaziantepli Halıcılar Domotex 2015’in Omurgası Oldu

Gaziantepli Halıcılar Domotex 2015’in Omurgası Oldu

Dünya halı sektörünün en gözde fuarları arasında yer alan Domotex Halı ve Zemin Uluslararası Domotex Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarında GAHİB Başkanı Salahattin Kaplan’ı ziyaret eden İzmir Halıcılar ve Yer Döşemecileri Derneği Başkanı Asım Naci Ölçen, “Dünyanın en prestijli fuarlarından birisi olan ve Türkiye’den yüzün üzerinde firmanın katıldığı fuarda Gaziantepli halı üreticileri Domotex’in omurgasını oluşturuyor” dedi.
Uluslararası Domotex Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarı, büyük bir yoğunlukla devam ediyor. Dünyanın dört bir yanından gelen alıcılarla üreticileri buluşturan Uluslararası Domotex Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarında incelemeler yapan İzmir Halıcılar ve Yer Döşemecileri Derneği Başkanı Asım Naci Ölçen ve beraberindeki heyet, Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçı Birlikleri Başkanı Salahattin Kaplan’ı ziyaret ederek fuar hakkında bilgi aldılar.
Fuara bu yıl Gaziantep’ten çok büyük katılım olduğunu ifade eden Başkan Kaplan katılımların 2015 yılı halı ihracatını olumlu etkileyeceğini belirtti. Fuarda yer alan Gaziantepli firmaları ziyaret ettiklerini belirten İzmir Halıcılar ve Yer Döşemecileri Derneği Başkanı Asım Naci Ölçen, “Domotex halı sektörü için her yıl önemli bir milattır. O yılın halı trendlerinin belirlendiği fuarda son dönemlerde Türkiye’den özellikle Gaziantep’ten büyük katılımlar görüyoruz. Bu yıl altmışa yakın Gaziantepli firmanın katılması gerçekten ülkemiz adına gurur vericidir. Bütün detayları in ince ayrıntısına kadar düşünülen ve her yıl başarıyla tekrar edilen Uluslararası Domotex Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarında bu yıl fuarın omurgasını Gaziantepli halıcılar oluşturmuş. Bütün firmaları kutluyor, bereketli bir fuar geçirmelerini diliyorum” dedi.
Yapılan çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulunan İzmir Halıcılar ve Yer Döşemecileri Derneği Başkanı Asım Naci Ölçen, GAHİB Başkanı Salahattin Kaplan’ı kutladı.