Gaziantepspor - Balıkesirspor Maçının Ardından

Gaziantepspor - Balıkesirspor Maçının Ardından

Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, kazandıkları için mutlu olduklarını, takıma bir forvet oyuncu alacaklarını söyledi.
Gaziantepspor, ligin 17. hatasında Balıkesirspor’u uzatma dakikalarında bulduğu golle 1-0 yenerken, her iki takımın teknik direktörleri maç sonrası açıklamalarda bulundu.
Gaziantep Teknik Direktörü Okan Buruk, zor bir maç olduğunu ama erken gol de bulabilecekleri bir maç olduğunu belirterek, "Çok fazla pozisyona girdik, orta yaptık. Rakibin bize göre daha net pozisyonlara girdiğini söyleyebiliriz. Bugün çok iyi oynadık ve maçın son dakikasına kadar gol atmayı istedik ve son dakikada attık. Belki 83. dakikada çizgiden çıkardığımız top gol olsa kaybedebilirdik. Ama kazandık. Rakibimiz de iyi futbol oynadı ve emeklerinden dolayı onları kutluyorum. Kazandığımız ve puanımızı 24’e çıkardığımız için çok mutluyuz" dedi.
"FORVET KESİN ALACAĞIZ"
Buruk, transfer çalışmalarını sürdürdüklerini ifade ederek, bir forvet oyuncusunu kadrolarına katmak istediklerini söyledi. Buruk, 4-5 oyuncu ile görüştüklerini de sözlerine ekledi.
BALIKESİRSPOR CEPHESİ
Balıkesirspor Teknik Direktörü Kemal Özdeş, son dakikada yedikleri gol ile mağlup olmanın üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi. Güzel bir karşılaşma oynadıklarını ve 15. dakikadan sonra oyunu istedikleri şekilde sürdürdüklerini anlatan Özdeş, "Takımım oyun disiplininden uzaklaşmadı ve istediğimiz gibi oyun oldu. Kontra ataklarla gol bulmayı istiyorduk ve fırsatlar yakaladık ama gole çeviremedik. Maçın hakemi belki bu sezon en iyi yönetimlerinden birisini sergilemişti. Maçtan sonra kendisine de söyledim son pozisyon ceza alanı içerisinde olsa penaltı olur muydu diye. Öyle ki pozisyon gözümün önünde oldu ve hakem düdüğü çaldığında faulü hangi tarafa vereceğini bilmiyordu. Kaybetmeyi hiç hak etmedik. Uzatmalar oynanırken berabere kalacağımız için üzülüyordum ama son dakikada kaybettik" diye konuştu.